Använd internet när du letar efter en bra målare

I många fall kan man måla om på egen hand, särskilt om det gäller något så enkelt som att måla väggarna inomhus i hemmet. I andra fall kan det vara värt att anlita en målare. Det kan gälla att måla golv, måla fasaden eller taket. Eller om man vill ha extra bra resultat när man målar om väggarna. För att hitta bästa möjliga målare till bästa möjliga pris rekommenderar jag att använda internet när du söker. Med hjälp av internet hittar man snabbt ett urval målerifirmor att välja mellan.

Sök med Google eller en liknande sökmotor

När du använder Google kommer det upp en lokal lista företag om du slår in målare + din ort. I den här listan ser du betyg i form av stjärnor 1-5 som tidigare kunder har lämnat. Det finns även recensioner som kunder kan skriva. Man får dock vara lite försiktig med den här listan eftersom det ibland händer att ett företag har falska betyg och recensioner eftersom vem som helst när som helst kan lämna en recension för målarenstockholm.nu utan att det finns något bevis på att de faktiskt använt tjänsten. När du då letar igenom den här listan välj ett företag som har många betyg som kan vara något varierande, företag som har få betyg och bara 5 stjärnor tenderar till att ha falska betyg. Kunder i allmänhet brukar inte vara 100 % nöjda med en tjänst även om den är väldigt bra.

När du hittat några måleri som du tycker verkar bra

Rekommenderar jag att du går in på deras hemsidor och kikar på deras tidigare projekt för att se ungefär vad de levererar. Det ger även en större inblick i måleri och hur företaget arbetar när man besöker deras hemsida för måleri. Där kan man ofta läsa lite om firmans värderingar och mål, när de startade och annan nyttig information.

Begär sedan offert från 3 målerifirmor

Skriv en kort summering av det arbete du vill ha utfört och skicka sedan den till minst 3 målerifirmor för offert. Då kan du sedan i lugn och ro jämföra priser och villkor på precis det arbete du vill ha utfört. Detta är ett bra sätt att få en överblick över vad ett sådant arbete kostar och det är ett bra sätt att spara pengar på. Det kan skilja stort mellan olika firmors prissättning och har man en konkurrents offert att peka på när man prisförhandlar har man garanterat ett övertag.