Om man inte har råd med flyttfirma men verkligen behöver en

Ja det här är en sorglig och jobbig situation, man skall flytta, man kan inte göra det på egen hand på grund av hälsa eller annan anledning, man har inte många vänner eller släktingar som kan ställa upp, och man har heller inga pengar. Det känns som en lång uppförsbacke att ta sig upp för, särskilt när man står vid slutet av den och redan känner sig utmattad. Men som tur är finns det sätt att få in dem där pengarna till flyttfirma ganska snabbt och lätt.

Du kan faktiskt börja förbereda flytten redan nu

Och i samma veva börja gräva guld, i ditt vindsförråd. Du har antagligen, som många andra, massa saker i dina förråd och garderober som du inte använder och verkligen inte behöver längre. Det kan vara saker som du själv inte ser något värde i – men som andra kanske fastnar för. Det kan vara allt från gamla barnkläder, till prydnader till snowracers – ja vad det nu kan vara så finns det ett eventuellt andrahandsvärde för erixonflytt flytthjälp av flyttfirma. Och du kommer ändå att behöva rota igenom förråd och garderober om du skall flytta – så varför sätta två flugor i en smäll, och packa ner det som skall med i kartonger på samma gång. Man kan snabbt kolla andrahandsvärde av prylar på hemsidor som blocket och tradera, om andra har lagt upp liknande så är det enkelt att jämföra.

Samla pengar till flyttfirma genom att flytta

Man brukar i regel kunna hitta tillräckligt med pengar till en flytthjälp i stenungssund genom att sälja av gamla saker man inte trodde hade något värde. Så är det, en flyttfirma är oftast inte så dyr och du kan säkerligen prata med dem om att få ett fast pris så att du vet att du kommer ha råd med tjänsten. Det är inget att skämmas för att man inte har råd med flyttfirma, det är ju lite av en lyx-tjänst och är man familj eller ensamstående förälder så är ens ekonomi redan under press. Att slänga ut tusenlappar på att flytta då kan verkligen vara för mycket så jag hoppas att det här tipset når den som verkligen behöver en flyttfirma och att det fungerar som tänkt.